Frågor & Svar

1. Klädkod

Uppklätt och festligt!
Ta på dig det du känner dig allra finast i! 

2. Hålltider

15:00 Vigsel
17:00 Brudskål 
17:30 Middag
21:00 Festen börjar

3. Toastmaster

Vår toastmaster Nalle når ni på nalle@laanela.com. Vill ni hålla tal, uppträda, sjunga en trudelutt, joddla eller bidra med något annat under middag eller fest kontaktar ni Nalle så det kan planeras in. 

4. Boende

För er som kommer långväga ifrån finns det möjlighet att boka rum på Slagsta Motell och Wärdshus i slagsta 5 minuter från festlokalen. Säg att ni ska på Anna-Viktoria och Mithras bröllop vid bokning så får ni 20% rabatt på er bokning.

5. Bröllopspresent 

Då vi levt tillsammans i synd i flera år behöver vi inte en enda pryl, 

den största gåvan vi kan få är att ni delar denna dag med oss!

Om ni ändå skulle vilja ge oss en gåva önskar vi ett bidrag till vår bröllopsresa. Vi planerar att bestiga Kilimanjaro i september 2024. Ni kan antingen swisha er gåva till vår Toastmaster Nalle Laanela 070-518 33 92 (märk med "Anna&Mithras") så sammanställer han de gåvor som kommer in och överlämnar till oss på bröllopsdagen. Om ni hellre önskar går det även bra att lämna er gåva till oss personligen på bröllopsdagen.

6. Vägbeskrivning till vigselplatsen

Adressen till vigselplatsen är Hågelbyvägen 5, 147 43 Tumba.

Om ni kommer med bil, ta E4an och sväng av avfart 146 (Söderifrån) eller 146B (Norrifrån) trafikplats Hallunda till väg 258. Fortsätt sedan rakt fram och efter 4 km kommer Hågelby på er högra sida. 

Om ni väljer att åka kommunalt kan ni ta busslinjerna: 707, 707E, 708, 708Y & 738. Tidtabeller hittar ni hos SL genom att klicka på denna länk https://sl.linjetidtabeller.se/ 

7. Vägbeskrivning till Festlokalen

Adressen till festlokalen är Rotemannavägen 10, 145 57 Norsborg.

Ni som åker kommunalt tar tunnelbanans röda linje 13 till Alby Centrum och därifrån är det en kort promenad till festlokalen.

Ni som kommer med bil tar E4an och svänger av på avfart 146 (Söderifrån) eller 146B (Norrifrån) trafikplats Hallunda till väg 258, sväng sedan första vänster in på Albyvägen och därefter kommer festlokalen strax på vänster sida (skyltat till Subtopia).

Om ni kör bil från vigselplatsen är det raka vägen från parkeringen mot Alby, sväng höger in på Alby vägen och därefter kommer festlokalen strax på vänster sida.

8. Busstransport till vigsel/fest

Vår plan och förhoppning är att kunna erbjuda 50 av er som kommer möjligheten att åka med buss från centrala Stockholm till vigselplatsen och sen vidare till festplatsen. Inget är spikat ännu men vi önskar ändå att ni anger huruvida ni vill ha en plats i bussen när ni osar. Mer info kommer snart.

9. Parkering

Vid vigselplatsen finns det anvisad parkering framför huvudbyggnaden. 

För att komma till parkering vid festlokalen kör förbi infarten till festlokalen och efter 300 meter på högersidan finns parkering för er som kommer med bil. 

Vigselplatsen

Festlokalen

Skapa din hemsida gratis!